Askvoll kommune Bulandet skule/Bulandet barnehage

Likar du å jobbe med born og unge? Eller du har lyst til sjå om det kan vere rette karriera for deg? Då bør du søkje hjå oss no!

Assistent/Fagarbeider Bulandet barnehage og Bulandet skule

Bulandet barnehage og Bulandet skule har ledig inntil to heile stillingar som fagarbeidar/assistent. Stillingsstorleik kan justerast etter avtale med søkjar.  Stillingane er mellombels for skuleåret 2024/25, men kan seinare bli omgjort til fast stilling. Arbeidsoppgåvene vil vere fordelt mellom barnehage, skule og skulefritidsordning.

 

Arbeidsoppgåver:

  • Pedagogisk tilrettelagt arbeid med barna i barnehage, skule og skulefritidsordning
  • Dagleg omsorg og arbeid med å skape gode relasjonar
  • Medverke til eit godt foreldresamarbeid som har barnet sitt beste i fokus

Kvalifikasjonar:

  • Fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfag. Dersom det ikkje melder seg kvalifiserte søkjarar, kan andre med relevant praksis bli tilsett .
  • Må beherske norsk munnleg og skriftleg

Personlege eigenskapar:

Vi søkjer deg som er 

  • leiken og open og likar faglege utfordringar
  • har evna til å brette opp ermane og ta i eit tak når det er hektisk og samstundes roe heilt ned og vere anker for barna i deira aktivitet
  • lagspelar og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • trivs i lag med små barn

 

Vi tilbyr løn etter sentralt løns- og stillingsregulativ.  Aktuelle søkjarar vert kalla inn til intervju. Tilsetjing skjer på dei vilkår og med dei plikter som til ei kvar tid går fram av gjeldande lover, reglar og tariffavtalar.  Pensjonsmedlemsskap i KLP.  Politiattest og tuberkulinattest av ny dato må leggjast fram ved tilsetjng.

 

Tilsetjing skjer på dei vilkår og med dei plikter som til ei kvar tid går fram av gjeldande lover, reglar og tariffavtalar.

Askvoll kommune legger vekt på mangfald på arbeidsplassen og oppfordrar kvalifiserte kandidatar til å søkje - uavhengig av alder, seksuell orientering, kjønn og kjønnsidentitet, funksjonsnedsetting og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Arbeidsvilkåra vert tilrettelagde for personar med nedsett funksjonsevne.

Vi gjer merksam på at søkjarar kan verte offentleggjort (offentleg søkjarliste). Søknadar om å verte unnateke offentlegheita må grunngjevast, og vert vurdert fortløpande. Dersom det ikkje er særlege grunnar for å unnta offentleggjering, vil søkjaren bli kontakta og få høve til å trekke søknaden sin før søkjarliste blir gjort offentleg.

Del på:

Referansenummer:

24/052

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Vikariat

Heiltid/Deltid:

Heiltid

Arbeidstid:

Dag

Sektor:

Bulandet skule

Stillingstype:

Mellombels

Søknadsfrist:

05.05.2024

Tiltreding:

Etter avtale

Arbeidsstad:

Bulandet skule og barnehage

Adresse:

Nordsjøvegen 1086 6987 Bulandet

Kart: